arrow-left Vissza

Multifunkciós: kiírták a közbeszerzési eljárást

Multifunkciós: kiírták a közbeszerzési eljárást
Helyi hírek
2024. június 06.
A környei képviselő-testület rendkívüli ülésen véleményezte a Patay Ügyvédi Iroda által előkészített közbeszerzési dokumentációt és döntött az UNIÓS rend szerinti közbeszerzési eljárás kiírásáról a multifunkciós csarnok megépítésére.

Az ajánlattételi felhívás az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer felületén várhatóan június második felében jelenik meg. Amennyiben az eredmény kihirdetését követően senki nem kezdeményez jogorvoslati eljárást, a munkaterület átadására augusztusban, vagy szeptemberben kerülhet sor.

A multifunkcionális sportcsarnok építését tavaly tűzte ismét napirendre az önkormányzat, novemberben adott megbízást a Tóbiás és Jel Építészi Irodának a tervdokumentáció felülvizsgálatára, az időközben történt jogszabály módosítások miatti áttervezésre. Mindemellett az új tervek már nem csupán a napelem-rendszer kiépítésének lehetőségét tartalmazzák, hanem a telepítését is a megfelelő energiatárolókkal együtt.

Az átdolgozott engedélyes dokumentáció alapján ez év februárjában megadta az eljáró hatóság az építési engedélyt. Ezt követően készültek el a szakági kiviteli tervek, s kezdődhetett meg a közbeszerzési eljárás előkészítése, amely most lezárult.

Az eljárásban kiválasztott kivitelezőnek a munkaterület átvételétől 18 hónap áll majd rendelkezésére, hogy megépítse Környe multifunkciós csarnokát.

Széchenyi támogatás logó Széchenyi támogatás logó